divendres, 20 de març del 2020

Seis de cuervos.(Six of Crows).Leigh Bardugo.

Traducció de Miguel Trujillo Fernández.

Ed. Hidra.

Ed. Hidra
 Aquesta ressenya és molt especial per a mi, us preguntareu perquè? Doncs perquè l'he fet per a una persona a qui m'estimo moltíssim, podriem dir que és La noieta del Llibre, perquè és una gran lectora de grans clàssics de la literatura però, també amant de la poesia i de la literatura fantàstica i..,és la meva filla. Així que per a ella i per a tots aquells a qui també us agrada la literatura fantàstica...avui m'estreno amb una ressenya per a vosaltres.

Aquest és el llibre amb el que s'inicia la saga. El perquè del títol? Doncs bé, perquè seran sis les persones a qui Kaz haurà de reclutar per tal que l'ajudin en una missió. I la resta del títol es deu al club que ell mateix dirigeix, el "Club del Cuervo". La missió que hauran d'afrontar és aconseguir entrar i evidentment també sortir amb vida de la Cort de Gel. Necessitarà trobar sis persones amb habilitats especials fora del comú perquè la Cort de Gel és una inconquerible fortalesa que amaga tancat amb clau el que podría alterar l'equilibri de poder en el món.


   Què us puc dir de Seis de Cuervos...doncs que us animeu a llegir la saga, perquè he de confesar que si bé no sóc amant de la literatura fantàstica...m'ha aconseguit enganxar, m'ha tingut tota l'estona pendent de si algú traïa a algú altre, de com se'n sortirien de cada nova situació de perill, preocupada per si se'n sortirien tots o...si algún d'ells es quedaria pel camí i resulta que....ho admeto, ara estic esperant a començar el segon llibre de la saga per saber què passa amb en Kaz, el noi que obre portes amb rossinyols procedent del Barril, en Wylan , l'expert en explossius, en Jesper, tirador amb pistoles, la Nina, la noia que té poders sobre els cossos, l'Inej, l'Espectre capaç d'estar per tot arreu sense que ningú noti la seva presència, i en Matthias un fugitiu.
Per sort, la Noieta del Llibre me'l deixarà ja,ja,ja....

Leigh Bardugo

   Leigh Bardugo, tot i que es va criar a Los Àngeles, és nascuda a Jerusalem. Aquesta graduada per a la Universitat de Yale, ha treballat en publicitat i també com a periodista, però també com a maquilladora d'efectes especials. I és a Hollywood on viu i escriu en aquest moment.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada